Blog Image

Blogg for Trondheim Brukskunstforening

Om bloggen

Alle medlemmer er velkomne til å skrive om smått og stort på bloggen vår

Ny hjemmeside.

en hilsen Posted on 15 Mar, 2010 21:00

Hurra til deg eller dere som har klart å få til denne hjemmesida i foreninga.

Jeg synes den er topp. I dag har jeg i min febertilstand når jeg ikke kunne gå i verkstedet, sittet foran pc-en og lekt meg med blogg. Dette var morsomt.

RAKUBRENNING

Medlemsaktiviteter Posted on 15 Mar, 2010 20:56

RAkubrenning er rått, spennende og morsomt. Bildene gir dere en liten forsmak. Vær med og gjør dette til vårens happening i foreninga. Velkommen til Øyangen.

info om månedens utstiller

Månedens utstiller Posted on 15 Mar, 2010 18:05

MÅNEDENS UTSTILLER ER GLASSKUNSTNER MARTHE M.MAALØ. Hun har idag verksted og et lite verkstedutsalg på Orkanger. I tillegg til kunstglass arbeider hun også med leire og akrylmaling. 2. mai åpner hun sin separatutstilling, GLEMTE HORISONTER , i Galleri Thams på Orkanger. Her blir det vist malerier og noe glass.

Vår stand 2009

Rennebumartnan Posted on 15 Mar, 2010 17:51

Tiden nærmer seg at vi igjen skal søke Rennebu. jeg oppfordrer alle til å delta.Jo flere dess morsommere. Foreninga burde få 25% på alt vi selger, og en deltageravgift for de som ikke kan stå vakt i boden. Foreninga trenger pengene. Jeg kaster ut en ide.