Blog Image

Blogg for Trondheim Brukskunstforening

Om bloggen

Alle medlemmer er velkomne til å skrive om smått og stort på bloggen vår

Rakudemonstrasjon

Medlemsaktiviteter Posted on 24 Oct, 2010 22:41

En gruppe medlemmer i foreningen hadde demonstrasjon av rakubrenning Lørdag 23. Oktober. Vi var maks uheldige med været, men ble reddet av et partytelt. Uten teltet hadde det ikke nyttet da vi var utsatt for regnskurer i ett sett. Men vi holdt det gående i 4,5 time og mellom skurene hadde vi bra besøk. Mange var interessert i å høre om raku-prosessen og steinar er en glimrende forteller. Etterhvert var vi sterkt nedkjølte men godt fornøyd med at vi trosset været og gjennomførte.

Julie Skarland

Utstillinger Posted on 24 Oct, 2010 22:35

Julie Skarland stiller ut klær i Kunstindustrimuseet. Utstillingen er en stor inspirasjonskilde for alle som arbeider med tekstiler. Det florerer med perler og parljetter, silke og selburoser. Masse uventede kombinasjoner. man får lyst til å boltre seg i stoffer, garn og stæsj og lage klær uten “grenser”.